Een welgemeende fuck you voor Livenation en Go For Music

Het was weer eens prijs. De Smashing Pumpkins komen op 26 mei naar de AB, en vandaag om 11u startte de voorverkoop. Die zou worden geregeld door Livenation. Een blinde kon het dus al zien aankomen.

Vandaag om 11u kwam op de pagina van het optreden van de Pumpkins een link om tickets te bestellen. Een link naar Go For Music, maar dan wel het soort link dat niet werkt. Eindigen op .be/www.proximusgoformusic.be werkt niet, bendeke randdebielen. Hup naar de homepage van Go For Music dan maar, en vaststellen dat die langs geen kanten geladen raakte. Een rechtstreekse link naar de pagina om te bestellen ware natuurlijk te veel van het goede geweest.

Na 45 minuten lukte het dan uiteindelijk wel, maar moest ik nog doorklikken naar de specifieke pagina van de Pumpkins. So far so good, zou je denken, maar het tegengestelde bleek waar. UITVERKOCHT stond er al naast de datum. Een mens vraagt zich af hoe dat is kunnen gebeuren als iedereen eerst nog die bepaalde pagina moest zien te vinden door het analyseren van een foutieve link (die een half uur is blijven staan), terwijl de servers constant overbelast waren.

Er was ook geen mogelijkheid om op een wachtlijst te komen, voor het geval dat mensen te veel tickets hebben gekocht. Maar ja, daar dient natuurlijk de zwarte markt voor, die ongetwijfeld weer mooie zaken te wachten staat.

Proficiat aan de fans die wel een ticket konden bemachtigen. Aan al de mensen die gewoon zoveel mogelijk tickets kochten omdat ze sowieso toch nog verkocht gaan raken: als ik u zie staan op E-bay of iets dergelijks wordt dat doorgegeven en kunt u beter een goed excuus hebben, in de vergeefse hoop dat er iets wordt gedaan aan deze irritante praktijken.

Advertenties

4 Responses to Een welgemeende fuck you voor Livenation en Go For Music

  1. Waldorf schreef:

    Een tip voor volgende keer: niet online proberen te bestellen, maar telefonisch! Was als tweede binnen en heb vier tickets vastgekregen, wat wel spijtig is want we wilden eigenlijk met z’n vijven gaan, maar der mochten maar vier tickets pp verkocht worden om van die e-bay praktijken tegen te gaan! Goed dat ze er iets aan doen, ware het niet dat één van mijn maten nu zonder ticket zit. En das wel minder…

  2. Tommie Montana schreef:

    Ja, telefonisch lijkt wel beter te lukken dan online, maar dan nog is er veel geluk voor nodig. Mijn mails naar AB, E-Bay, Go For Music en Livenation hebben wel al resultaat opgeleverd. AB legt een wachtlijst aan, en daar sta ik al op. Dus iedereen die dit moest lezen: mailen naar AB, en wie weet lukt het alsnog om tickets te kunnen kopen, want er werd me gezegd dat ze zeker iets tegen de mensen op E-Bay ging doen.

  3. […] : lees ook dit en dit. Geplaatst door muziekfriek Opgeslagen in Persoonlijk ·Tags: LiveNation, Springsteen, […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: